Scrisoare deschisă a Organizaţiei de Tineret a PNL Turda Imprimare
Scris de Ziarul 21   
Sâmbătă, 05 Februarie 2011 14:00
TNLTinerii liberali din Turda au remis redacţiei o scrisoare deschisă, exprimându-şi poziţia vis a vis de situaţia tensionată ce există la momentul acesta în organizaţia PNL Turda, situaţie în urma căreia mare parte dintre membrii şi-au dat demisia. De asemenea, TNL Turda se declară susţinători ai deputatului Virgil Pop în tot ceea ce intreprinde acesta, inclusiv în eventualitatea unei candidaturi la fotoliul de primar. Redăm comunicatul:
„Întrucât numele organizaţiei noastre a apărut menţionat de către unii membri ai PNL Turda, încercând să ne denigreze, dorim să adresăm celor interesaţi aceste rânduri, pentru clarificarea situaţiei create.
Prin această scrisoare deschisă, vrem să îi transmitem domnului Ioan Florea, care se îndoieşte de calitatea noastră, fapul că, indiferent de situaţie, noi rămânem alături de PNL Turda: este organizaţia în care am crescut politic, unde suntem liberi să ne spunem părerile şi unde vrem să construim. Credem că aceste deziderate demonstrează cel puţin faptul că avem caracter, ceea ce nu putem spune şi despre cei care lansează atacuri la persoană asupra noastră. Ne exprimăm regretul pentru tinerii care, pentru anumite orgolii personale ale unor aşa-zişi liberali, au ales să nu mai activeze în cadrul organizaţiei, dar suntem pregătiţi să reconstruim TNL Turda şi să ne implicăm în campaniile viitoare.
În privinţa contestării domnului deputat Virgil Pop, vrem doar să reamintim că înaintea venirii sale în PNL Turda, această organizaţie era semi-anonimă. Am fost sprijiniţi, îndrumaţi de domnul Pop ori de câte ori a fost nevoie şi suntem determinaţi să fim alături de domnia sa în eventualitatea unei candidaturi la Primăria Turda. Credem cu tărie că domnul Pop este o persoană cu notorietate şi experienţă, singurul liberal care poate să intre într-o bătălie electorală cu actuala conducere a Turzii, singura persoană capabilă să ofere o alternativă la ceea ce se întâmplă în acest moment pe plan local.
Transmitem pe această cale regretul nostru pentru colegii care au hotărât să părăsească organizaţia şi le dorim succes pe mai departe. Ne aşteptăm la aceeaşi demonstraţie de fair-play din partea lor.”