Acasă Ştiri SeSo Câmpia Turzii şi-a trecut în cont trei puncte importante
Banner
Director firme InfoTurda: 55 de firme listate
 • Afaceri, Economie
 • Artă şi cultură
 • Computere, Internet
 • Construcţii şi amenajări
 • Cumpărături
 • Educaţie
 • Industrie
 • Mass-Media, Comunicaţii
 • Medicină şi sănătate
 • ONG
 • Servicii
 • Sport şi agrement
 • Timp liber
 • Transport, Auto
 • Turism
Recomandă pe facebook
SeSo Câmpia Turzii şi-a trecut în cont trei puncte importante PDF Imprimare Email
Scris de Ziarul 21   
Sâmbătă, 08 Octombrie 2011 14:00
seso-zlatnaSeSo Câmpia Turzii- CS Zlatna 2-0 (0-0)
Vineri, 7 octombrie, în cadrul etapei cu numărul 8, SeSo Câmpia Turzii a întâlnit pe teren propriu CS Zlatna. Deşi prima repriză a fost una anostă, SeSo a intrat mai bine în joc şi a pus probleme la poarta oaspeţilor, dar a suferit la capitolul finalizare. În minutul 2, Miheşan a executat o lovitură liberă, mingea a ajuns la Moldovan, care din interiorul careului de 16 metri, a reluat cu capul peste poartă. Trei minute mai târziu, acelaşi Miheşan a executat un corner, iar Tarcea a reluat din interiorul careului, portarul oaspeţilor reţinând cu dificultate. Prima fază notabilă a oaspeţilor s-a petrecut în minutul 26, când Sergiu Ungurean a trimis de la 25 metri puţin peste poartă. Un minut mai târziu, Mocan, aflat pe partea dreaptă, a trimis până la Bâlc, acest a întors pentru Miheşan, care a şutat periculos, dar Brie a respins în corner. Până la pauză, gazdele au continuat să pună presiune pe adversar, dar acţiunile lor au rămas fără finalitate.
După pauză, însă, elevii lui Valentin Şandru au reuşit să deschidă scorul. În minutul 52, Bâlc a pătruns bine în jumătatea oaspeţilor, a trimis până la Bogdan Pop, aflat pe partea dreaptă, acesta a centrat în careu de unde Mărginean a reluat fără emoţii înscriind pentru 1-0. Două minute mai târziu, B. Pop a reuşit o incursiune pe partea stângă, a pătruns în careu şi a şutat de la 11 metri, lateral stânga, dar mingea a lovit bara transversală. În minutul 63, Arsene a executat un corner, scurt, până la Rusu, care a şutat înşelător la colţul scurt, dar Sebestyen, atent, a îndepărtat pericolul. La faza imediat următoare, SeSo a reuşit un contraatac prin B. Pop, care a pătruns pe partea stângă, dar a trimis prea încet spre Miheşan, iar un fundaş advers a intervenit şi a respins balonul. În minutul 71, Moţet a încercat să-l surprindă pe portarul Cocârcă cu un şut de la 20 metri, dar goalkeeperul oaspeţilor a respins de sub bară. În minutul 79, Moţet a executat cornerul, iar Bâlc a reluat peste poartă, iar un minut mai târziu, Kelemen a şutat de la 22 metri pe lângă poarta lui Cocârcă. De cealaltă parte, în minutul 82, Farkaş a pătruns în careu şi a şutat periculos, dar Sebestyen a intervenit cu o mână salvatoare şi a îndepărtat pericolul.
În minutul 85, în urma unei combinaţii cu Mărginean, B. Pop a ratat din 4 metri, mingea fiind respinsă în corner. În minutul 88, Moţet a pătruns pe partea stângă şi a trimis până la Macula, care a reluat în plasa porţii lui Cocârcă, înscriind pentru 2-0. Ultimele acţiuni au aparţinut tot gazdelor, însă tabela de marcaj a rămas nemodificată până la final. După opt etape, SeSo Câmpia Turzii a acumulat 16 puncte în clasamentul Ligii a III-a, Seria a VI-a.
Etapa viitoare, SeSo va întâlni în deplasare Sănătatea Cluj.

SeSo Câmpia Turzii: Sebestyen –Tornyai, Tarcea, Moldovan, Kelemen-Miheşan (min.68, Macula), Mocan (min.46, Mărginean), Sorcoiu (min.90, Donca), Moţet-Bâlc, Ceaca (min.41, Pop Bogdan).
Antrenor: Valentin Şandru

CS Zlatna: Cocârcă-Ungurean (min.53, Borcea), Andrea (min.40, Kiraly), Brie P., Mînecan-Arsene (min.70, Burz), Brie R., Man, Dîrjan-Rusu, Sucală (min.58, Farkaş)
Antrenor: Mureşan Dorel

Avertismente: Sorcoiu (min.68), Brie (min.77), Tornyai (min.82).
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner