Acasă Ştiri «Vulturii roşii» răpuşi de «lupii galbeni»
Banner
Director firme InfoTurda: 55 de firme listate
 • Afaceri, Economie
 • Artă şi cultură
 • Computere, Internet
 • Construcţii şi amenajări
 • Cumpărături
 • Educaţie
 • Industrie
 • Mass-Media, Comunicaţii
 • Medicină şi sănătate
 • ONG
 • Servicii
 • Sport şi agrement
 • Timp liber
 • Transport, Auto
 • Turism
Recomandă pe facebook
«Vulturii roşii» răpuşi de «lupii galbeni» PDF Imprimare Email
Scris de Ziarul 21   
Luni, 01 Noiembrie 2010 14:00

petrolul-ariesul turdaPetrolul Ploieşti - Arieşul Turda 2 – 0 (0 – 0)
Ambele formaţii au “vânat” punctele puse în joc. «Lupii galbeni» abordau partida din postura de lideri ai seriei şi, în consecinţă, erau favoriţi.

În prima repriză, gazdele au practicat un joc modest, iar Arieşul putea deschide scorul în minutul 23, când, după executarea unui corner, apărarea gazdelor s-a bâlbâit, însă, în cele din urmă, Bozga a degajat mingea, îndepărtând pericolul din faţa porţii lui Râmniceanu. Deşi, Stănescu, în minutul 27, a trimis mingea cu capul, din opt metri, iar Bier a respins în corner, iar Benga,, în minutul 29, a reluat peste poartă, de la zece metri, mingea centrată de Opriţa, practic, în prima repriză Petrolul nu şi-a creat mari ocazii de gol.
După pauză, petroliştii au ieşit mult mai montaţi pe teren, iar efectul s-a văzut în scurt timp pe tabela de marcaj. Totuşi «vulturii roşii » au trecut primii pe lângă gol, la faza din minutul 55, când Curtuiuş nu a izbutit să profite de o neînţelegere între Râmniceanu şi Bozga. Replica "galben-albaştrilor" a venit imediat, şi Benga, în minutul 56, a înscris primul gol al partidei, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Opriţa. Golul a descătuşat formaţia pregătită de Vivi Răchită. Ocaziile de gol ale gazdelor s-au înmulţit, dar Stan, în minutele 57 şi 72, sau C. Stoica, în minutul 60, nu reuşit să-l învingă pe Pampea. A făcut-o, în cele din urmă, Budescu, care, în minutul 77, a transformat un penalty, dictat de arbitru la o fază în care Stan a fost trântit la pământ, în careu, de Pampea.

Petrolul: Râmniceanu - Cârjă, Bozga, Plecanciuc, M. Tudor - V. Stănescu (58, C. Stoica), Benga - Fl. Dumitru (83, Moroşan), Budescu, Opriţa - Fl. Neaga (46, D. Stan)
Antrenor: Vivi Răchită

Arieşul: Pampea - Tîrcă, Bier, Timar, Văsîie – Gheţi (81, Cucuruzan), Pocian, C. Bucur, Lăcovişte (74, Dolha), Şaim (86, Danciu) - Curtuiuş
Antrenor: Florin Fabian
Avertismente: Gheţi, Pampea
Arbitru: Romulus Constantin Pop - Târgu Mureş
Asistenţi: Bogdan Gheorghioiu - Timişoara
Alina Mihoc - Arad

declaratii antrenori petrolul-ariesulDeclaraţii după joc:
Valeriu Răchită, manager general FC Petrolul: " Am obţinut un succes meritat, ce s-a conturat în repriza a doua. După ce am deschis scorul, am fost convins că vom câştiga, pentru că ştiam forţa echipei şi mai ştiam că, din punct de vedere fizic, putem depăşi orice adversar din campionat. La pauză am reaşezat tactic echipa, cerându-le jucătorilor să scoată mingea mai mult în margine, în condiţiile în care, după cum s-a văzut, prin zona centrală a defensivei oaspeţilor era greu de pătruns. Cred că, una peste alta, am făcut un joc bun şi ne dorim, acum, să câştigăm şi celelalte cinci meciuri ce ne-au mai rămas de disputat, iar la iarnă vom trage linie şi vom încerca să ne întărim, în perspectiva returului"

 

Florin Fabian, antrenor Ariesul Turda: "Am făcut un meci bun, împotriva unei echipe care se luptă pentru promovare. Petrolul are jucători care pot decide meciul, iar asta s-a şi văzut după pauză, pentru că, în prima repriză, cred că am jucat mai bine. Puteam să marcam la 0 - 0 şi, probabil, altfel s-ar fi jucat până la final, dar trebuie să recunosc că, astăzi, Petrolul a fost echipa mai bună şi a câştigat pe merit".

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner