Acasă Ştiri SeSo Câmpia Turzii, victorie categorică împotriva AFC Odorheiu Secuiesc
Banner
Director firme InfoTurda: 55 de firme listate
 • Afaceri, Economie
 • Artă şi cultură
 • Computere, Internet
 • Construcţii şi amenajări
 • Cumpărături
 • Educaţie
 • Industrie
 • Mass-Media, Comunicaţii
 • Medicină şi sănătate
 • ONG
 • Servicii
 • Sport şi agrement
 • Timp liber
 • Transport, Auto
 • Turism
Recomandă pe facebook
SeSo Câmpia Turzii, victorie categorică împotriva AFC Odorheiu Secuiesc PDF Imprimare Email
Scris de Ziarul 21   
Marţi, 23 Noiembrie 2010 14:00
SeSo Câmpia Turzii - AFC Odorheiu Secuiesc 4 - 0 (1 - 0)

SeSo Câmpia Turzii s-a impus vineri, 19 noiembrie, în faţa echipei AFC Odorheiu Secuiesc, formaţie aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii a III-a, seria VI. Trupa lui Popescu a dominat jocul, iar scorul de pe tabelă a reflectat situaţia din teren. Oaspeţii nu au impresionat cu nimic, acţiunile lor sporadice lovindu-se de apărarea celor din Câmpia Turzii. SeSo a atacat încă din primul minut de joc, când Moţet a centrat de pe partea stângă, iar Chişu a reluat puţin peste poartă. În minutul 2, acelaşi Moţet a executat un corner, iar Chişu a reluat la poartă, dar intervenţia lui Molnar, care a scos balonul de pe linia porţii, a păstrat neschimbat scorul de pe tabelă. În minutul 11, Adrian Fertea a scăpat singur pe partea dreaptă, a pătruns în careu, dar a fost faultat, iar arbitrul partidei a arătat punctul cu var. Moţet a executat perfect lovitura de pedeapsă şi a înscris pentru 1-0.
Prima acţiune notabilă a echipei vizitatoare s-a petrecut în minutul 20, când Molnar a centrat până la Vătămăniuc, acesta a reluat spre poarta lui Curileac, dar Siecoban a respins până la Ovidiu Lazăr, care a reluat în braţele goalkeeperului din Câmpia Turzii.
În minutul 29, Kelemen a executat autul până la Fertea, acesta a prelungit pentru Chişu, care a reluat spectaculos, puţin pe lângă poarta lui Sebestyén. În minutul 41, Chişu a executat o lovitură liberă, scurt, până la Moţet, dar şutul acestuia din urmă a fost respins în corner. Un minut mai târziu, Grigoroşcuţă a şutat puternic de la 20 metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.
Gazdele au intrat la vestiar cu un avantaj minim, dar s-au descătuşat în repriza secundă, când au reuşit să marcheze trei goluri. În minutul 56, Chişu a executat o lovitură de colţ, iar Moţet a reluat periculos în braţele portarului Sebestyén. Al doilea gol a venit în minutul 62. Fertea, aflat pe partea dreaptă, a centrat în faţa porţii unde se afla Chişu, dar Palló a deviat balonul în propria poartă. În minutul 73, Vădana a expediat un şut de la 20 metri peste poartă, iar un minut mai târziu Moţet a executat o lovitură liberă, respinsă de goalkeeperul oaspeţilor în corner. Golul cu numărul trei a venit în minutul 77. Chişu a executat cornerul, iar Văscan a reluat din 11 metri în plasa porţii lui Sebestyén. În minutul 81, Chişu a trimis în careu, iar Mitrea a reluat frumos, din 7 metri, pe lângă portarul oaspeţilor şi a înscris pentru 4-0. Cu şase minute înainte de final, Balint a şutat de la aproximativ 22 metri, dar fără a pune în pericol poarta lui Curileac. Ultima acţiune a aparţinut echipei gazdă. În minutul 89, Chişu a executat un corner, Mitrea a reluat, dar mingea a fost deviată peste poartă.
Vineri, 26 noiembrie, SeSo va întâlni, în deplasare, Unirea Dej, echipă antrenată de Ioan Tătăran, fostul tehnician al celor din Câmpia Turzii. Unirea Dej ocupă locul 14, în clasamentul Ligii a III-a, Seria VI, cu un total de 9 puncte.

SeSo Câmpia Turzii: Curileac – Kelemen, Oneţ, Mitrea, Siecoban (min.87, Chioran) – Grigoroşcuţă (min.85,Şuteu), Matiş (min. 68,Vădana), Văscan, Moţet (min. 79, Mărginean) – Chişu, Fertea.
Antrenor: Marius Popescu
AFC Odorheiul Secuiesc: Sebestyén – Molnár (min.63, Rosza), Palló, Demény, Vătămaniuc - Gergely Tibor, Bálint Rajmond (min.63,Bálint Robert), Gergely Tamás (min.69,Simon), Veres, Lazăr, Jankó.
Antrenor: Mihaly Imre
Avertismente: Matiş (min.32), Grigoroşcuţă (min.35), Oneţ (min.56)
Arbitru: Dumuţă Daniel (Stânceşti)
Asistenţi: Ieran Drăghici Cosmin (Băiţa), Por Constantin (Satu Mare)
Observatori : Nan Claudiu (Sibiu), Nichimiş Valer (Alba Iulia)
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Banner